Rubriky
Nezařazené

CAMPERSIM otevírá neomezené možnosti internetu na cestách

01.09. 2023 | Německo

CAMPERSIM by ProVerDa GmbH představuje další úspěšný projekt spuštěný na platformě COMVERGA. Tato služba od našeho německého partnera umožňuje uživatelům a majitelům obytných vozů streamovat jejich oblíbené seriály, surfovat po internetu a pracovat na dálku bez omezení. CAMPERSIM otevírá neomezené možnosti internetu na cestách. 

Koncový uživatel se nemusí bát, že by mu došla data na SIM kartě. Pomocí jednoduchého uživatelského rozhraní může snadno sledovat stav svých dat, objednat si další datový balíček a provést platbu přímo přes platební bránu.  

Jeho datový limit je v případě potřeby navýšen a uživatel navíc dostává potřebné dokumenty, které jsou generovány plně automaticky. 

Díky našemu řešení COMVERGA Billing for FUSION IoT má partner možnost individuálně definovat své balíčky s různými názvy a cenami. Tato nastavení můžete kdykoli změnit nebo svým zákazníkům nastavit konkrétní podmínky.  

CAMPERSIM je karta pro aktuálně více než 36 zemí s celkem 106 sítěmi – včetně Švýcarska a všech skandinávských zemí. Více informací na: https://campersim.com/ 

Více informací o službě COMVERGA Billing for FUSION IoT naleznete zde zde