Rubriky
Nezařazené
Certifikace systému SDP (Service Delivery Platform) pro Německo

V červnu 2023 jsme mohli zaznamenat úspěch, když naše společnost COMVERGA získala prestižní certifikát od znalecké kanceláře Dr. Bushel obdržel za správné vyúčtování telekomunikačních služeb.

Certifikace systému SDP (Service Delivery Platform) pro Německo

15.06. 2023 | Německo

V červnu 2023 jsme dosáhli úspěchu, když COMVERGA získala prestižní certifikát od Dr. přijaté. Bušl. Tento certifikát potvrzuje, že společnost COMVERGA je oprávněna používat značku „testovaný systém“ pro svou platformu poskytování služeb. Certifikace je výsledkem úspěšného přezkoumání procesů, kterými společnost COMVERGA prokázala správné účtování telekomunikačních služeb.

Udělený certifikát potvrzuje, že systém SDP společnosti COMVERGA pro poskytování služeb a vyhodnocování dat o telekomunikačním provozu splňuje všechny požadavky Spolkové síťové agentury (BNetzA) v souladu s platným zákonem o telekomunikacích (TKG) § 63.

Získání tohoto certifikátu je pro společnost COMVERGA velkým úspěchem a potvrzením její vynikající práce a oddanosti nejvyšším standardům v oblasti telekomunikací. Díky tomuto certifikátu mohou zákazníci a partneři společnosti COMVERGY s důvěrou využívat naše služby s vědomím, že jsou poskytovány v nejvyšší kvalitě a v souladu s příslušnou legislativou.

Tento milník je důležitým krokem v budoucím rozvoji našich telekomunikačních služeb.